14. 10. 2017. Građani Kruševca dobili novo igralište za decu i učestvovali u ekološkoj akciji čišćenja

Pored ekološke akcije čišćenja koje je eko tim SBB Fondacije sproveo na više lokacija na teritoriji grada, u Kruševcu je tokom oktobra, na radost najmlađih sugrađana, zvanično otvoreno i novo dečije igralište.

Otvaranju parka za decu u ulici Slikara Milovanovića u naselju Lazarica, kao i čišćenju Gerontološkog centra i okoline, eko timu SBB Fondacije značajnu podršku pružili su Grad i udruženje „Fakiri sa juga“ sa svojim predstavnikom Stevanom Milićevićem. Akciji su prisustvovali i Ivan Dimitrijević, koordinator za priključenje u poslovnoj jedinici SBB-a u Kruševcu, Vesna Lazarević, zamenica gradonačelnika Kruševca i Slavica Đurđević, direktorka Gerontološkog centra.

 

Uporedo sa našim planovima javila nam se SBB Fondacija koja je donirala sprave za novo dečje igralište koje su postavljene vrlo kvalitetno i u vrlo kratkom roku. Pod sloganom „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“ trudimo se da uvećamo svest naših građana o značaju očuvanja ekološke sredine i našeg životnog staništa, da ga ostavimo našim potomcima upravo kao što smo ga rođenjem zatekli“ – izjavila je Vesna Lazarević, zamenica gradonačelnika Kruševca.

 

Krusevac (1) Krusevac (2)