Saznajte više O nama

Kao grupa koja okuplja najveće operatore u regionu, u United Grupi duboko verujemo da svako ima pravo da bude informisan. Informacija je znanje, a znanje daje moć da se menja svet. Pružajući ljudima informacije kroz različite sadržaje, otvaramo nove vidike, inspirišemo i podržavamo pozitivne društvene promene istovremeno težeći unapređivanju životnih standarda.

About us preview

Stavljajući svoje usluge i raspoložive resurse u službu svih onih kojima je pomoć potrebna održavamo balans između ekonomskih i socijalnih ciljeva, a sve radi uspostavljanja viših normi u svim oblastima života zajednice u kojoj poslujemo.

United Grupa, počevši od svog osnivanja, tradicionalno ulaže u projekte koji imaju za cilj unapređenje kvaliteta života zaposlenih, društveno odgovorno poslovanje, kao i individualnu podršku pojedincima, organizacijama i institucijama. Naša odgovornost je u pronalaženju načina da, uslugama koje pružamo i projektima koje realizujemo, doprinesemo pozitivnim promenama u društvu.

Uporedo sa rastom i razvojem United Grupe, rasle su i ideje i želje da se zajednica unapredi kroz jedinstvene programe. Vremenom su i programi postajali sve veći i zahtevniji te smo se stoga odlučili na ovaj korak, nov za nas – osnivanje SBB fondacije. SBB fondacija je formirana u Srbiji – najvećem tržištu United Group-a, a pod okriljem firmi članica Grupe: SBB, CAS media, Absolut Solutions, Grand Slam, Cinemania, United media, Adria News i City media. Telemach fondacija u BIH je osnovana 2017. godine.

Cilj SBB fondacije je da kroz svoje aktivnosti prvenstveno podrži i unapredi funkcionalno društvo. Programi koje je do sada podržala i razvila Fondacija su iz različitih oblasti: zaštite životne sredine, socijalne i zdravstvene zaštite, nauke, obrazovanja, umetnosti i kulture.

Upravni odbor SBB fondacije, čine ostvareni eksperti iz različitih sfera života, uključujući i poznata imena naše javnosti.

Kao i sama grupa, Fondacija ima viziju unapređivanja društva kreiranjem programa koji su u potpunosti prilagođeni potrebama zajednice u kojima grupa posluje. Značajnu ulogu u osmišljavanju i realizaciji programa kojima se SBB fondacija posvećuje, imaju svi zainteresovani pojedinci i grupe – koji predloge i prijave mogu podneti putem linka „kako da aplicirate”, kao i mnogobrojni partneri sa kojima smo već implementirali veliki broj društveno korisnih akcija.