Saznajte više o nama

NAŠ Upravni odbor

Upravni odbor SBB fondacije čine ostvareni eksperti sa internacionalnim iskustvom u oblasti ekonomije, finansija, medija, prava i biznisa, profesionalci najviših moralnih načela. Članovi upravnog odbora imaju za zadatak da upravljaju radom Fondacije na način koji osigurava ispunjavanje ciljeva predviđenih Statutom u skladu sa vrednostima i moralnim načelima United Grupe, a na način optimalan za celokupno okruženje. Upravni odbor SBB fondacije u sastavu ima osobe izuzetnog profila, što dodatno ojačava ubeđenje u snažan uticaj koji će Fondacija imati, kao i u transparentnost njenog rada.

Dragica Pilipović Čefi Potpredsednica korporativnih poslova United Grupe

Gospođa Pilipović Čefi – potpredsednica korporativnih poslova United Grupe. U timu kompanije SBB je od 2008. godine, a od 2009. pa do 2015. na poziciji generalne direktorke SBB-a. U međunarodnim ekonomsko-finansijskim sferama gospođa Pilipović Čefi poznata je kao osoba izuzetnih referenci i iskustva u radu na odgovornim pozicijama međunarodnih finansijskih institucija: Evropske banke za rekonstrukciju i razvoj (EBRR) i Međunarodnog monetarnog fonda (MMF).

Gospođa Pilipović Čefi je, od samog početka, ključna osoba za pokretanje i implementaciju svih projekata društvene odgovornosti, prvo SBB kompanije, a zatim i United Grupe. Gospođa Čefi nastavlja da predvodi i tim koji brine o društveno odgovornom poslovanju grupe, sada kao predsednica SBB fondacije.

Victoriya Boklag CEO i potpredsednica za marketing i medije United Grupe

Gospođa Boklag je u timu kompanije SBB od 2002. godine. Od 2013. je na poziciji potpredsednice za marketing i medije United Grupe. Njeno dugogodišnje iskustvo na tržištu telekomunikacija, poznavanje industrije i poslovnih prilika doprinelo je još ubedljivijem i efikasnijem radu kompanije. Veoma uspešno je obavljala poslove na mestu direktora SBB kompanije. Svoje znanje i iskustvo primenjuje i u radu SBB fondacije, kao član upravnog odbora.

Jugoslav Ćosić Direktor programa za Srbiju TV N1

Gospodin Ćosić – direktor programa za Srbiju TV N1, je našoj javnosti poznat kao izuzetan novinar, visokih moralnih vrednosti i neprikosnovene etike. Na medijskoj sceni prisutan je više od 15 godina, sa izuzetnim iskustvom rada na najizazovnijim projektima uključujući i široj javnosti poznate emisije: 60 Minuta, Poligraf, Između redova, Između dve vatre i Pressing. Tokom i nakon NATO bombardovanja Srbije izveštavao je za stanicu Radio Slobodna Evropa. Dobitnik je novinarskih nagrada Milan Pantić, Stanislav Staša Marinković i Ricardo Ortega-UN. Napisao je knjigu Vreme sna – Terra Incognita.

Aleksandar Seratlić Generalni direktor SBB-a

Gospodin Seratlić je na mesto generalnog direktora SBB kompanije došao 2017 godine. Gospodin Seratlić je posvećen daljem učvršćivanju liderske pozicije SBB-a na tržištu kroz stalan rast broja korisnika, njihovog zadovoljstva i novih usluga. Svoje ekspertske veštine gospodin Seratlić ulaže i u društveno-odgovorne projkte SBB fondacije, kao član Upravnog odbora.

Nebojša Milosavljević Izvršni asistent u United Grupi

Gospodin Milosavljević – izvršni asistent generalnom i finansijskom direktoru SBB-a je dao značajan doprinos segmentu korporativno-društvene odgovornosti SBB kompanije, učestvujući u svakoj njenoj aktivnosti, kao i radeći na formiranju SBB fondacije – gde sada učestvuje i kao član Upravnog odbora.

Jovana Lukić Direktorka SBB fondacije i direktorka za odnose sa javnošću u United Grupi

Gospođa Lukić poseduje bogato iskustvo rada u oblasti komunikacija u nekoliko internacionalnih kompanija prisutnih u Srbiji. Iza sebe ima značajan broj uspešno implementiranih projekata korporativno-društvene odgovornosti u različitim oblastima, kao i veliki broj ostvarenih partnerstava sa različitim kompanijama i institucijama. Pored oblasti komunikacije za koju je zadužena u UG, gospođa Lukić operativno vodi SBB fondaciju i brine o ostvarivanju planiranih ciljeva, kao i o uspešnom inkorporiranju svih segmenata rada Fondacije.